Snelroldeuren

Een zelfherstellende snelroldeur met een flexibele onderbalk en frequentiegeregelde motor. Onze meest veelzijdige deur heeft een doek van 1.300 gram/m² en is leverbaar in 12 standaardkleuren. De Dynamicroll is bovendien leverbaar met een geïsoleerd doek voor hogere temperatuurverschillen. De deur is energiebesparend, sluit perfect af en wordt zonder meerprijs geleverd met afdekkappen over rol en motor. Met de Dynamicroll kiest u voor een alleskunner die op meerdere manieren kan worden bediend. De Dynamicroll is leverbaar in verschillende modellen en toepasbaar in vrijwel alle sectoren.
Volledige Catalogus
Neem Contact Op
DYNAMICROLL

Een zelfherstellende snellooppoort met een flexibele onderbalk en frequentiegeregelde motor. Onze meest veelzijdige poort is leverbaar in 12 standaardkleuren. De Dynamicroll is bovendien leverbaar met een geïsoleerd doek voor hogere temperatuurverschillen. Met de Dynamicroll kiest u voor een alleskunner die op meerdere manieren kan worden bediend. De Dynamicroll is toepasbaar in vrijwel alle sectoren.

Specificaties
DYNAMICROLL FRIGO2

Een zelfherstellende deur met flexibele onderbalken en frequentiegeregelde motor, speciaal ontworpen voor ruimtes met lage temperaturen. Het dubbele doek is leverbaar in 16 standaardkleuren. Om ijsvorming te voorkomen, blaast een heteluchtverwarming warme lucht tussen de twee doeken. Een perfecte afsluiting voorkomt sneeuwvorming in de vriescel. De Frigo 2 opent met 1,8 m/sec. en weerstaat windsnelheden tot 70 km/u.

Specificaties
DYNAMICROLL FOOD

is geheel uitgevoerd in RVS. Deze deur voldoet volledig aan alle strenge eisen van de levensmiddelenindustrie. De Food INOX is een zelfherstellende deur met een flexibele onderbalk en een frequentiegeregelde motor. Het doek is leverbaar in 12 standaardkleuren. Ook een geïsoleerd doek voor grotere temperatuurverschillen behoort tot de mogelijkheden. De deur is energiebesparend en heeft een goede afsluiting.

Specificaties
PACK DOOR

Een vouwpoort voor grote openingen tot 20 x 10 meter. Bij het openen wordt het doek omhoog gehesen en vouwt zich op. De Pack is geschikt voor drukke doorgangen waar veiligheid en een constante temperatuur belangrijk zijn. Het doek is leverbaar in meerdere standaardkleuren en kan windsnelheden aan tot 160 km/u. De deur is energiebesparend en sluit perfect af. Standaard is de uitvoering gegalvaniseerd maar natuurlijk is ook deze deur in kleur of RvS te leveren.

Specificaties
THERMICROLL

Een geïsoleerde spiraalrolpoort voor binnen en buiten. De Thermicroll is leverbaar in geanodiseerd aluminium of staal in verschillende kleuren. De maximale afmeting is 6 x 5 meter. Deze fraaie deur is leverbaar in 40mm en 80mm dikte en ook geschikt voor koel- en vriescellen. De openingssnelheid is 1,8 m/sec. De deurpanelen met een thermische onderbreking zijn gevuld met styrofoam isolatie. De Thermicroll wordt aangedreven door een dubbele ketting, waarbij het gewicht van de deur is uitgebalanceerd met een contragewicht. De deur is beveiligd met ingebouwde fotocellen of een lichtgordijn.

Brochure